Σχετικά με εμένα

 

Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ως πιτσαδόρος ξεκινά στην Πράγα το 2002. Τα πρώτα δύο χρόνια δούλεψα σε περίπου δέκα πιτσαρίες όπου και έμαθα να φτιάχνω πίτσα. Στη συνέχεια εργάστηκα επτά χρόνια στη πιτσαρία Donna και δύο χρόνια στην πιτσαρία Coloseum στην Πράγα.

Στη Donna Pizzeria, διεύρυνα τις δεξιότητές μου και το 2006 τις αξιοποίησα στον διεθνή διαγωνισμό πίτσας στην Κολωνία της Γερμανίας όπου έλαβα την τρίτη θέση στην κατηγορία Pizza Freestyle. Το 2009 συμμετείχα σε διεθνή διαγωνισμό στη Νέα Υόρκη όπου κατέκτησα την πρώτη θέση στην ακροβατική πίτσα και την τρίτη θέση στην κατηγορία ψησίματος κλασσικής πίτσας.

Το 2011 στην τηλεοπτική εκπομπή Talent έκανα ακροβατικό show πίτσας. Συμμετείχα επίσης στους ακόλουθους διαγωνισμούς: 1. Olimpiadi della pizza a Salsomaggiore Terme 2007 e VI° edizione Campionato internazionale dei Pizzaioli Napoletani al Palapartenope (2007). 23° Campionato Mondiale della Pizza 2014. Εμφανίζομαι περιστασιακά σε διεθνείς εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα έλαβα μέρος σε φεστιβάλ τροφίμων στη Ντόχα Κουτάρ το 2015.

Το 2009 σχεδίασα ένα πρωτότυπο εργαλείο για την εκμάθηση της ακροβατικής πίτσας – pizza di gomma (πίτσα από σιλικόνη). Χιλιάδες από αυτές παράγονται ετησίως και παραδίδονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι τσεχικό προϊόν εξαιρετικής ποιότητας! Είμαι πιστός και μέλος της Ενότητας των Αδελφών στη Nová Paka. Είμαι παντρεμένος και έχω τρία παιδιά.

we